search icon

Съдби

Градинско парти за първия рожден ден на сина на Андрей

инстаграм

Ето трогателните думи на баща му за празника

Първи рожден ден отпразнува първият син на телевизионния продуцент Андрей Арнаудов, видя Hotnews.bg. Васил носи името на дядо си-бащата на създателя на „Фермата”, хоров диригент, който си отиде преди десетилетия. Малкият мъж е бил в центъра на градинско парти, организирано от майка му Емануела Толева.

Това е едно от редките й появявания пред фотоапарати, защото близначката на звездата от „Господин Х и морето” Доротея ревниво пази личното си пространство. Бившата манекенка е изцяло отдадена на майчинството, докато Арнаудов стяга нов сезон на „Фермата” наесен и активно работи по кампанията за насърчаване на раждаемостта.

Едногодишният Васил вече проходи и с нетърпение очаква да иде на море, както миналата година. Ето какво написа за празника и продуцентът: "Днес синът ми Васил празнува първия си рожден ден. Цялото ни семейство, и най-вече майка му, която го обожава и на която безкрайно благодаря, много се вълнуваме. А аз пътувам от Скопие към София, за да не изпусна празника. Това, че все по-често съм тук, а и огромна част от моя светоглед, съм наследил за добро или лошо от моя баща, на който синът ми е кръстен. Много от това, с което се гордея, и много от това, което ми тежи и което не харесвам. И последните дни си мисля: „А моят син какво ще наследи от мен?“. Днес, една година след като станах баща, аз знам със сигурност, че той ще ми даде много повече, отколкото аз на него, и че невинаги аз ще съм достатъчно добър за него, за семейството ми и за самия себе си. И все пак ще се опитам да дам максимума си. И най-вече да останем дълго заедно, да се учим един от друг и много да се смеем. Да ни е жив и здрав, силен, смел и да не му тежим много!"

Свързани новини