search icon

Звездите

Фелисити Хъфман призна за подкуп

Актрисата от "Отчаяни съпруги" потвърди пред съда вината си

Актрисата Фелисити Хъфман, позната на редовия зрител като Линет Скаво от култовия сериал „Отчаяни съпруги“, пледира виновна по обвиненията, че е платила подкуп за да улесни приемането на дъщеря си в престижен университет. Това ще й позволи да избегне съдебен процес и по всяка вероятност затвора.

Обвинението, по което тя през сълзи пледира виновна, може да й донесе 20-годишна присъда и максимална глоба от 250 000 долара. Но решението й да пледира виновна вероятно ще доведе до по-малка присъда, тъй като признанието за вина е от голямо значение в американската съдебна система, пише "Монитор".

Скарлет Йохансон отказа да е трансджендър

Присъдата на актрисата ще стане ясна на 13 септември, оповестиха от офиса на прокурора Андрю Лелинг. От същия офис препоръчаха едногодишен изпитателен срок за Хъфман и тя да бъде глобена 20 000 долара. По този начин Фелисити ще избегне затвора, но съдията, който ще произнесе присъдата, не е длъжен да се съобрази с тези препоръки.

Ева Лонгория е клептоманка

Припомняме, че през март звездата от „Отчаяни съпруги“ влезе в списъка с родители, които са броили „символични“ суми от по 10-15 000 долара до 6, 5 милиона долара, за да може наследниците им да се обучават в луксозни кампуси.