search icon

Звездите

Ще кръсти ли Джордж Клуни бебето на Меган?

Getty

Първото дете на принц Хари дойде на бял свят на рождения ден на актьора

След като преди броени часове на бял свят се появи първото дете на Меган и принц Хари, тръгнаха залози кой ще получи честта да бъде негов кръстник. Според много западни медии все по-сигурно е, че това ще бъдат Джордж Клуни и съпругата му. Днес актьорът също има рожден ден и репортерите видяха в това не само съвпадение, но и знак, че холивудската звезда може да стане духовен баща на бебето.

Още миналата година вестник „Мирър” писа, че Джордж и Амал са получили покана да станат кръстници. Изданието отбелязва, че кралската двойка поддържа чудесни приятелски отношения със семейство Клуни. Братовчедът на Джордж Клуни, Бен Бреслин, заяви тогава и пред други британските медии, че от холивудския актьор ще стане прекрасен кръстник. "Джордж е чудесен във всяко отношение. Той е добър човек и от него ще стане един много добър кръстник!", коментира Бреслин. Той похвали и Амал, която със своята честност и ангажираност, също може да бъде сочена за пример.

Амал и Меган са приятелки отдавна и покрай тях са се сближили принц Хари и Джордж Клуни. Херцозите на Съсекс посетиха семейство Клуни в имението им край езерото Комо в Италия след като кралската двойка се венча през месец май миналата година. Кралските особи тогава се запознаха и с близначета на Амал и Джордж - Ела и Александър.

Свързани новини