search icon

Top stories

Спряха клипа на Мариана Попова заради крадени кадри

Фейсбук

Режисьорът Тодор Атанасов обяви видеото към "Две хубави очи" за незаконно

Новият видеоклип на певицата Мариана Попова "Две хубави очи" по текста на Пейо Яворов, запали не е един и два скандала. В интервю за Би Ти Ви Попова заяви, че това може да е последната й песен, защото е отвратена от пошлостта и бездарието в музикалната гилдия, но не назова нито едно име на свой некадърен колега. Дни след това, в интервю за Нова, тя не повтори заканата си да спре да пее, защото се забърква с нов проблем.

В клипа на "Две хубави очи", в което участва и любимият на изпълнителката Веселин Плачков, са използвани кадри от филма „Дамасцена”. Режисьорът Тодор Анастасов сигнализира във Фейсбук страницата на предаването "На кафе", че това е станало без негово съгласие."Според договора ми на режисьор на филма всяко използване на кадри на заснетия материал извън филма става с мое съгласие - такова аз не съм давал. Показването на клипа ще е незаконно и подсъдно", написа Анастасов.По-късно той похвали Нова телевизия, тъй като оттам реагирали много бързо и не излъчили клипа.

Попова обаче не остана длъжна на режисьора и написа във Фейсбук: „Да създадеш красота и да я хвърлиш в мръсотията на общество с подменена ценностна система, да е важна само клюката и евтиното хвърляне на обвинения, да се измислят свободни съчинения от съмнителни личности. Благодаря на всички чисти и добри хора, които застанаха до нас и разбират смисъла! ....всичко друго е зло, но само така можем да различим доброто!”,отсече певицата, която се похвали, че клипът на „Две хубави очи” има 50 000 гледания до петък сутрин. 

Свързани новини