search icon

Любопитно

Наоми Кембъл не заслужава петцифрен хонорар

Instagram

Това постанови германският съд по повод поява на пантерата на събитие

Британският супермодел Наоми Кембъл може да ходи на бал, но не и срещу петцифрена сума - това гласи постановлението на съд в Германия. Кембъл украсява с присъствието си бал в операта Земпер в град Дрезден през 2015 г. По-късно нейният агент иска 55 930 евро за кратката ѝ поява на бляскавото събитие, припомня ДПА, цитирана от БТА.

Чий съпруг е новият на Наоми Кембъл?

Сега върховният съд е постановил, че организаторите не дължат заплащане на Наоми Кембъл, която остава на бала едва няколко минути, получава награда и се оттегля. Според местен вестник организаторите първоначално са предложили на Кембъл 47 000 евро за четиричасово присъствие. Супермоделът обаче остава на бала едва 20 минути, заради което ѝ е предложена сумата от 25 000 евро. В отговор агентът ѝ иска 55 930 евро.

Наоми с невероятна островна вила

Впоследствие местен съд постановява, че организаторите не трябва да плащат нито цент на звездата - решение, подкрепено и на сегашната инстанция.

От Земпер отбелязват, че това е първият път в историята на операта, в който се стига до съд, както и че ще продължат и занапред да се отнасят със звездите с почтеност и справедливост.