search icon

Звездите

Официално Софи каза "ДА" на Гринго

Instagram

Певицата се омъжи преди обявената дата на събитието

Ромската перла Софи Маринова не на шега се омъжи. През годините певицата често обявяваше сватби, които обаче така и не се случваха. Този път обаче новината е истинска. Днес с Гринго са сключили граждански брак, но голямото пиршество е планирано за 24 март в столичен хотел, научи HotNews.

Преди броени часове кумата на младоженците - Преслава разкри за събитието в Инстаграм, където публикува ексклузивна снимка. Певицата заедно с приятеля си Павел бяха кумове на колежката й, която се врече във вечна вярност на любимия си Гринго. 

"Софи Маринова вече е г-жа Давидова!", написа пайнерката в социалната мрежа. Честитките заваляха светкавично: "Честито да сте живи и здрави и много щастливи", "Бог да ви благослови и напътства и дълго семейно щастие", "Бъдете здрави,щастливи и много обич да топли вашите сърца!", "А честито! Софи да сте живи и здрави!", това са само част от коментарите под фотоса.

Преди това Софи показа и венчалните халки, които бяха с цел реклама на бижутерийната компания, която явно ги е отдала безплатно на влюбените. "Нямам търпение Гринго да ми сложи халката на ръката и да стана негова законна съпруга", сподели с почитателите си певицата, която ни представи на "Евровизия" през 2012 година.

Ромският славей Маринова искаше сватбата й на 24 март да е в зала „Арена Армеец“, за което HotNews вече ви информира. Целта й била да покани всички близки и приятели, но в последствие се отказа от тази идея, защото по този начин нямало да може да обърне внимание на всички, които я уважат. Също така датата за менделсона, който ще е в столичен хотел бе съгласувана с графика на Преслава, за да може тя и приятеля й Павел да бъдат кумовете. За менделсона Софка е избрала две дизайнерски рокли на адашката си - моделиерката Борисова.