search icon

Любопитно

Гала все още влюбена във Веселин Плачков?

инстаграм

Водеща за сефте призна за първата си осъзната връзка

Гала все изпитва чувства към първата си осъзната любов, както самата тя я определи. Става дума за мъж на име Веселин, призна водещата в предаването си. Повод за шокиращото разкритие стана гостуването на феномена Лиор Сушард, който я попита кой мъж няма да забрави никога. След като се взря в очите й, профайлърът написа името "Веселин" на белия лист пред себе си, а Гала не можа да скрие изненадата си.

Тя на няколко пъти се закле, че никога досега не е споменавала името на мистериозната си любов на никого. Призна още, че се опитва да го забрави, но все не успява. Явно мачото се е отнесъл пренебрежително към блондинката, защото тя рязко прекрати темата за него, но продължи да се вълнува от думите на Сушард, който безкомпромисно отсъди: „Веселин, ако ни гледаш, трябва да знаеш, че Гала още те обича”.

Според паметливи става дума за Веселин Плачков, който наскоро стана баща на дъщеря от Мариана Попова. Двамата се запознали в едно от заведенията в родния им Плевен. При все крехката си 18-годишна възраст, бъдещият актьор събрал кураж и след като я заговорил й поискал автограф. По онова време Гала вече била известна, тъй като била едно от момичетата на късмета в култовото шоу „Невада” на Къци Вапцаров. След няколкочасов разговор, двамата изгубили ума си един по друг. Връзката помежду им не продължила дълго, но Веселин и Гала продължили да поддържат контакти и след раздялата
 

Свързани новини