search icon

Звездите

Ким Кардашиян със зов за помощ

Instagram

Ужасна болест мъчи риалити звездата

Преди две години риалити звездата Ким Кардашиян призна, че от доста време страда от псориазис. Заболяването я застигнало по наследство - от майка й Крис Дженър. Обривите на кожата под формата на люспести петна карат съпругата на Кание Уест да се чувства много дискомфортно. 38-годишната телевизионна звезда се бори с всички сили със заболяването и често посещава дерматолог. Тя е принуден да спазва строга диета и всяка вечер да маже тялото си със специален мехлем.

За съжаление, това не й помага особено много и положението й се влошава. И ако допреди време псориазисът бе разпространен само по тялото й, сега петната започват малко по малко да превземат и лицето й.

Ким Кардашиян с изключително лош навик

В акаунта си в Туитър звездата от риалити шоуто "Семейство Кардашиян" разкри, че заради прогресиращия псориазис кожата на лицето й става все по-зле. "Струва ми се, че трябва да започна да се лекувам, защото никога досега кожата ми не е била в такова състояние. Вече не мога да крия заболяването", признава 38-годишната Кардашиян. И моли почитателите си за помощ. "Някой от вас изпробвал ли е някакво лечение? Какво можете да ме посъветвате? Нуждая се от спешна помощ!!!", пише звездата.

Фотошоп измама със задника на Кардашиян

През декември Ким показа пред камера петната по бузите си и обясни как могат да бъдат скрити недъзите с помощта на козметика.