search icon

Top stories

Рапър предложи пари на феновете

Instagram

Провокира ги да коментират новият му проект

Новоизлюпеният рапър Dont дава пари, като награда за най-големите си фенове. Тези от тях, които коментират новата му песен „Мента“ в YouTube, ще имат шанса да спечелят 150 лв. кеш. „Исках да зарадвам феновете и й измислихме малко по-нетрадиционен начин“, разяснява рапъра. Клипът на песента е сниман в една от големите планини в Италия. По проекта работи близо месец, но имал съмнения дали ще го завърши за Коледа. Късметът обаче е на негова страна и изпраща 2018 г. с още един проект.

Интерес предизвиква и факта, че песента е разделена на две - едната част се пее на български език, а другата на италиански. „Исках да е нещо различно, вдъхновяващо и яко, надявам се да се е получило“, споделя още певецът.

От 2003г. Живее в Италия, където работи различни занаяти. Завършва хуманитарна гимназия. Твърди, че изкуството винаги го е привличало и дори се занимава с татуси известен период от време. Сега обаче залага на музиката и това го доказва първата му песен и видеото към нея, които може да чуете и видите.