search icon

Любопитно

Опашки за книгата на Бербатов

pr

Турнето на футболиста продължава

Националното турне на Димитър Бебратов, посветено на излизането на официалната му автобиография „По моя начин“, стартира този четвъртък. Във Велико Търново клуб „Седем“ бе препълнен с негови фенове, а опашката от над 300 желаещи да получат автограф и да се снимат с футболиста се точеше извън заведението. Срещата започна с бурни овации и с дружно изпълнение от всички на химна „Glory Glory Man United”. Близо три часа Димитър Бербатов разказва за себе си, за книгата си и раздаде стотици автографи на почитателите си, голяма част от които бяха деца.


Не по-малко вълнуваща беше срещата му с почитателите му в Русе, където книжарница „Сиела“ се оказа тясна за всички, уважили събитието, и където подписването също продължи повече от предвиденото.
Срещата в морската ни столица – Варна – обедини над 500 жители на града. Близо 3 часа след началото опашката продължаваше да е извън книжарница „Сиела“ във Фестивален и конгресен център, а коридорите бяха претъпкани с тръпнещи от нетърпение и усмихнати хора. Студеното време не се оказа проблем за чакащите за автограф на любимия футболист и събитието продължи почти до 22:00 ч.


Бербо се срещна и с почитатели в Бургас, а днес от 18:00 ч. в книжарница „Сиела“, мол „Пловдив“ в Пловдив ще чака нови фенове. Националното турне, посветено на #D9Book, ще приключи с разговор-дискусия в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ на 17 декември. Входът и на трите е свободен за всеки, който иска да се сдобие с копие от книгата, да получи автограф върху него и да се срещне с голмайстор номер 1 за националния ни отбор.


В „По моя начин“ Димитър Бербатов разказва не само футболни, но и житейски истории без задължителен хепиенд, в които всеки би могъл да разпознае себе си и да намери своя път към успеха. В 500 страници оживява историята на едно обикновено момче от малък град, което успява да изкатери „футболния Еверест”. Изданието съдържа над 70 снимки, включително и непубликувани до момента, от личния архив на футболиста, а автор на предговора е самият сър Алекс Фъргюсън.

Свързани новини