search icon

Звездите

Ивана рисува за децата на Стрелча

pr

Ники Сотиров, Софи Маринова, Натали Трифонова, Тони Стораро, Рени, Магда са само част от десетките доброволци

Инициативата на сем. Чачови, ще бъде подкрепена от родните знаменитости, а събраните средства ще бъдат разпределени между 20 деца - сираци, полусираци и деца с увреждания от община Стрелча. Звездната акция ще се проведе на 2-и декември, неделя от 14.00 часа, в Хотел Феста, София. До сега благотворителността е била реализирана под формата на поредица от Коледни концерти, а средствата са събирани от продажбата на билети. Предстоящото събитие е лична инициатива на кмета на община Стрелча Стойно Чачов и съпругата му Дони Чачова. Целта им е да съберат, колкото се може повече средства, за да създадат щастлива Коледа за децата.


Над сто благодетели са заявили участие в инициативата „Звезди рисуват за децата на Стрелча”. На всеки от участниците ще бъдат предоставени материали, с които да пресъздадат своята визия за най-малките членове на нашето общество. Организаторите очакват представители на бизнеса и политиката, както и най-популярните носителки на титлите Мисис България и Мисис Баба. Към художниците ще се присъединят и младото семейство Даниел и Александра Петканови и много други артисти и знаменитости. Партньори на събитието са Art Gallery Dali Vino и хотел Феста, София.


Средствата ще бъдат събирани посредством дарения, както и от таксите за участие в благотворителното събитие. Към тях ще бъде добавена сумата от събраните средства при продажбата на билети от традиционния концерт "Стрелчанската коледа", който ще се проведе на 20 декември в Стрелча. В него участие ще вземат любими звезди от родната музикална сцена.

Свързани новини