search icon

Любопитно

Близначките събраха участниците от „Фермата“ за ЧРД

pr

Ива показа за първи пък гръцкия си годеник

Шумно парти за рождения си ден спретнаха близначките от актуалния сезон на телевизионния формат „Фермата“ – Ива и Йоана Георгиеви. Русокосите красавици избраха да отбележат празника си в елитния столичен клуб The 1 Exclusive и поканиха много гости. Да ги уважат дойдоха голяма част от „фермерите“ – Нина, Гергана, Христина, Росица, Роман, Георги, Цецо, Калоян, Александър, Лилия и Ивайло.

Те им подариха две картини – карикатури на техните образи, ситуирани в обстановката на риалитито - на полето. От клуба също се бяха постарали да декорират всичко във фермерски стил, а момичетата и момчетата от балета и персонала бяха облечени в народни носии. Тортите за рожденичките пък бяха украсени с различни животни.
И ако на картините трудно може да се разбере коя е Ива и коя е Йоана, за да не ги бъркат гостите на партито, близначките бяха с различни тоалети и прически. Ива се беше спряла на синя рокля с коса на букли, а Йоана – на жълто-оранжева рокля с коса, вързана на опашка.


За първи път официално Ива представи и годеника си от Гърция - Костас, който й предложил брак малко след като сестрите напуснаха шоуто. Заедно с него на партито дойде и популярният изпълнител от южната ни съседка - Андреас Дракопулос, който поздрави рожденичките с няколко песни. Купонът продължи до рано сутринта с много танци, наздравици и усмивки.

Свързани новини