search icon

Звездите

Силвестър Сталоун отърва затвора

Instagram

Делото срещу актьора било за изнасилване

Прокуратурата на американския окръг Лос Анджелис реши да не повдига обвинение за изнасилване срещу холивудския ас Силвестър Сталоун.

Обвинението не разполагало с достатъчно свидетелства за вината на 72-годишния актьор, който в момента снима Рамбо 5 в България. Нито един от свидетелите по делото не бил съобщил факти и обстоятелства, подкрепящи твърденията на жената, представяща се за потърпевша, пише Монитор.

Освен това срокът, предвиден за възбуждане на дело и предявяването му пред съда, бил изтекъл според калифорнийските закони.

Припомняме, че миналия декември полицията в Санта Моника започна разследване по обвиненията в изнасилване, предявени срещу Сталоун. Предполагаемата жертва е около 50-годишна актриса, чието име още не се издава.

Тя заяви пред органите на реда, че Слай я е нападнал в офиса си през 1990 г. Близки до екранния Роки твърдят, че не става въпрос за тормоз, тъй като „обвиненият“ и „жертвата“ са имали връзка.

В края на2 017 г. Слай получи още едно обвинение, според което през 1986 г. актьорът е извършил сексуално посегателство върху 16-годишна фенка. Анонимната тийнейджърка е подала жалба срещу Сталоун с обвинение, че я е принудил да правят тройка с бодигарда му.

Момичето се оплакало още, че е получило заплахи за живота си в случай, че проговори пред някого за сексуалния контакт с двамата мъже.