search icon

Интимно

Новата Мис Плеймейт правила секс на площад

pr

Жанета Осипова получи короната от Нора Недкова

Playmate Of The Year 2018 стана Жанета Осипова, която сама призна преди време, че е правила секс на площад късно вечерта. Тя вече остава в историята, като първата победителка в конкурса на сп. Playboy, коронясана за най-голямото женско изкушение в България. Лично миналогодишната носителка Нора Недкова, постави уникалната, ръчно изработен корона, която дизайнерът-ювелир Велина Смет беше направила за победителката. Освен короната, Жанета спечели ваучер на стойност 20 000 лв. и почивка в Гърция.

Дениз Хайрула стана първа подгласничка и носителка на титлата PLAYSTAR и спечели много награди, сред които екскурзия до Атина от Травел Шоп. Тя беше избрана и от собственика на Bedroom Веселин Борисов, за лице на клуба. Втора подгласничка и PLAYGIRL е Несрин Исинова, която получи наградата си от ПР експерта и представител на винарска изба Братя Минкови Кирил Кирилов

Водещи на изисканото събитие бяха две легендарни подгласнички от предишни конкурси - Ана-Мария, която скоро стана Мис Силикон 2018 и завършилата логопедия в Софийски университет - Зори. Разбира се, с тях на сцената беше и Любен Дилов-син, който закачливо призна, че най-сетне се е обградил от нещата, от които най-много се нуждае – силикон и логопед. В паузата, през която Пепеляшките се превръщаха в принцеси, високия градус в залата на Bedroom Beach беше поддържан от Светльо Къслев, Веси Бонева и Диона, които направиха страхотно шоу. Хореографията на спектакъла, който плеймейтките направиха на сцената беше на Маргарита Будинова, а с красавиците танцуваха и балет X-Energy Crew.

Свързани новини