search icon

Любопитно

Сузанита влиза във "ВИП Брадър" с майка си и баща си

Instagram

Орхан Мурад ще брани щерка си от

От известно време насам се обсъжда името на Сузанита, като един от участниците във "ВИП Брадър". Да, това ще бъде факт, но тийнейджърката няма да прекрачи прага на Къщата самичка, а в компанията на родителите си, научи HotNews от сигурни източници. Освен младата изпълнителка, с нея ще е ретро чалгаджията Орхан Мурад и неговата съпруга Шенай Мурад.

Причината цялото семейство да стане част от шоуто тази есен е това, че Сузи е само на 15 години и няма как да се появи в риалитито без един от родителите си. От своя страна пък Орхан Мурад, който е сляп, му е нужна помощ, за което ще го придружи неговата половинка.

Скандално интервю с Орхан Мурад

Продуцентите залагат много на семейната тройка, тъй като образа на Сузанита в родния шоубизнес е доста скандален, имайки предвид, че не е пълнолетна. Зрителите на Нова телевизия ще станат свидетели на това какво възпитание получава напористата млада звезда.

Тези дни певицата публикува топлес снимки в социалната мрежа. Според някои кадрите са направени по повод визитката й за "ВИП Брадър". На кадрите 15-годишната блондинка позира гола от кръста нагоре, като е скрила зърната си с руси екстеншъни. С пиперливите фотоси невръстната тийн любимка взриви Инстаграм. Възмутени призиви за намеса на прокуратурата и Държавната агенция за закрила на детето заваляха като коментари под скандалния фотос.

Ето ТОПЛЕС снимките на Сузи!