search icon

Любопитно

Нора Шопова: И за половин милион не влизам във ВИП Брадър

инстаграм

Синоптичката признава, че не подозирала за съществуването на голяма част от предишните участници

Нора Шопова, която слезе от модния подиум, за да представя времето, твърди, че няма сума, която да я изкуши да влезе във „ВИП Брадър“. Тя е категорична, че би отхвърлила всяка оферта и дори половин милион не би я изкушил да стане част от риалити предаването. Шопова е доста скептична към така наречените ВИП персони у нас и признава, че не подозирала за съществуването на голяма част от предишните участници, така че те едва ли биха могли да се нарекат „известни“.

Бившата моделка призна, че следи случващото се в светския живот у нас и затова с почуда видяла по телевизора хора, които няман нищо общо със звездите.
Въпреки че тази година „ВИП Брадър“ ще мине под мотото женско царство и Нора идеално би се вписала в играта, тя няма как да отиде в Нови хан. Не само заради желанието да не се излага пред цяла България, но и защото няма кой да я замести на екран. С началото на новия сезон Никол Станкулова също слиза от екран, за да роди първото си дете и Нора и Николай Василковски ще имат нов колега, който да съобщава времето.

Свързани новини