search icon

Любопитно

Наум Шопов блъска във фитнеса на Свети Влас

pr

Още куп звезди на Нова телевизия отдъхват край морето

Звездите на Нота телевизия почиват на Свети Влас. Гомяма част от лицата на Нова телевизия са на почивка в Свети Влас броени седмици преди старта на новия телевизионен сезон. В курорта покровителстван от Братя Диневи са Наум Шопов - д-р Тасев от Откраднат живот заедно с любимата си Тея. Те са се отдали на пълен релакс в един от луксозните хотели в курорта, където има и голям фитнес център, който Шопов посещава редовно.

В Свети Влас бяха забелязани и част от героите на сериала София ден и нощ - Адриан Зурков - Марио и Кристиян Кирилов - Митко. И двамата показваха мускули на плажа на Марина Диневи, както и в култовите заведения Планет и Бедрум. Адриан Зурков беше с приятелката си.

Сред гостите на Свети Влас беше и репортера на Нова от Чикаго Ясен Дараков, заедно с негови гости от Щатите. На плаща на Ла Кубанита се печеше червенокосата адреналинка на Господари на ефира - Ради.

Сред гостите в Свети Влас беше и репортерът на Господари на ефира Димитър Върбанов, който беше забелязан на частен плаж заедно с непозната чернокоса девойка, както и в местен фитнес клуб. Седмица по-рано на плажа на Свети Влас беше и острието на Господарите Боби Ваклинов, който обаче избягваше шума от големите заведения и предпоячиташе по-спокойна обстановка.

Свързани новини