search icon

Съдби

Поли Генова при шаман заради черна магия

Instagram

Певицата ходила до Бали, за да се срещне със специалист

Шаман три пъти разваля тежка черна магия на Поли Генова. Певицата загубила гласа си и не успяла да го оправи с илачи. Затова се наложило да отиде чак до Бали, където известен шаман й направил три процедури, за да изчисти магията.

От близо година Поли имала съществени проблеми с гласа си и звучала по-зле и от Лили Иванова на концерт през 2018-а. Затова Генов предприела поредица от лечения при редица родни специалисти, Това дало само временно облекчение. Тогава родна светска особа я посъветвала да отиде при ясновидка и да се провери дали няма магия.

Родна специалистка в областта директно й заявила, че има направена черна магия и от дума на дума стигнали до идеята, че трябва да иде до Бали и да се срещне с известен местен шаман, при когото се стичали хора от цял свят.

Поли си купила пакет за Бали, и една от първите й работи била да отиде при шамана. Наложило се той да й направи три очистителни процедури. Едната била с чаша вода, която Поли трябвало да изпие и да я остави в стаята си през нощта, а на сутринта да му я занесе, за са си направи своите магии върху нея, Той казал на Поли, че има в тялото си, малко под ребрата, топче с магия и от нея идвали проблемите. Шаманът обаче успял да блокира черната прокоба. Дали от внушение или наистина, но гласът на Поли се върнал и тя пее като преди.