search icon

Любопитно

Изхвърлят Ева Веселинова от Господарите

фейсбук

Договорът на блондинката под въпрос

Репортерката на "Господари на ефира" Ева Веселинова може да остана без работа, разбра единствено Hotnews.bg. Официалната версия на блондинката, която уж многократно обявява, че е сама и необвързана, гласи, че договорът й може да не бъде подновен заради греховна любов. Ева крие връзка с репортера на Господарите Димитър Върбанов. Двамата постоянно си измислят поводи да са заедно на различни места, за да не личи, че близостта им е и извън работа. Причината - в договорите и на двамата имало клауза, че не могат да имат лични отношения с хора от екипа.

Въпреки това двамата постоянно са заедно и дори ходили на почивка в Гърция, за да не бъдат следени от никого. Разбрал за връзката между двамата продуцента на Господари на ефира Джуди Халваджиян обаче, никак не бил щастлив, че двама от репортерите му са в интимна близост. Според изискванията на продуцентската компания на Халваджиян ако Ева и Върбанов имат лични отношения, те не могат да продължат работата си за предаването. Под въпрос е и дали продуцента Джуди Халваджиян ще продължи договорите им за следващия сезон.

Според колеги на Върбанов обаче той е просто прикритие за амбициозната Ева, която иска да си намери богат мъж и затова не спира да обикаля най-оборотните заведения по Черноморието. Поведението й и твърде високомерното отношение към екипа доста смущават Халваджиян, който е имал сериозен разговор с репортерката, взела се за звезда. Веселинова била доста притеснена за мястото си, затова решила да напомня за себе си при всеки удобен случай и лансирала клюката, че има връзка с колега.