search icon

Любопитно

Лили Ангелова родила според астрологична прогноза

Instagram

Възвърна формата си чрез холестична медицина

Изборът на дата за раждане на първородния син на риалити звездата Лили Ангелова бил астрологично решение и то с точност до секундата, научи HotNews. "Астролог изчисли с точност най-добрия момент моят син Мартин да се пръкне на бял свят. 10.57 часа беше нашия час, така Мартин се роди под знака на Близнаци, а асцендента му е Лъв и е роден с Луна в Дева", поясни щастливата майка в предаването "На кафе". Според астрологичната прогноза сина й ще е много талантлив в професията, която си избере един ден. Лили е впечатлена и от факта, че е родила в един и същи ден с актрисата Ева Лонгория и моделът от "Виктория Сикрет" Кандис Суанпол.

Вманиачеността на Ангелова към астрологията датира от преди 11 години. Тогава номероложка предсказва щастливите числа, с които Лили да играе в "Сделка или не" и така тя печели 50 000 лв., а 100 000 били точно в кутия номер 17, за която номероложката й споменала, но спрямо правилата на играта по онова време, нямало как да смени кутията.

Изборът на име също не е било лека задача за Лили и мъжът й Станислав. "Исках да се казва Никола на моята баба. Но тъй като в имената му липсваха буквите Р, М, Б, няколко букви, които чисто вибрационно трябваше да ги има... Така името Мартин си дойде по естествен път. С татко му решихме така да се казва. А и идеята беше да е интернационално име", разясни още брадърката.

23 дни след раждането, Лили не крие, че е изпитвала страх, когато лекарите й поверили Мартин в ръцете. "Беше ме страх да сменя и един памперс, беше толкова шоково за мен. Притеснявах се да остана сама с него", призна Лили. Сега вече е преодоляла тази си бариера, благодарение и на своята майка, която е до нея и много й помага. За бащата на детето си Станислав Костов, екс-Клюкарката на "Папараци" предпочита да не говори. Спомена само, че той не е присъствал по време на раждането, което е по нейно желание, а и той самия не искал да присъства както повечето татковци.

Относно фигурата си Ангелова не се притеснява, защото й остават да свали само 2-3 кг, за да достигне обичайното си тегло от 54 кг. "През цялата бременност бях качила 15 кг. От години се занимавам с холестична медицина и смятам, че бързото ми отслабване се дължи на нея и на това, че организмът ми е детоксикиран, хидратиран. През цялата бременност не спирах да пия различни добавки, които действат на клетъчно ниво и не задържат почти никаква вода. Накрая започнах да заддържам, когато беше момента да раждам. Пиех пробиотици, синбиотици, неспирах магнезиевия цитрат", разказа още риалити звездата.