search icon

Любопитно

Клюкарката Лили хукна по процедури

Instagram

Брадърката Ангелова започна серия от разкрасителни процедури

Риалити звездата Лили Ангелова, която стана майка преди броени дни, хукна по козметични процедури, видя HotNews. Вместо да е плътно до бебето си, бившата Клюкарка на "Папараци" се отдаде на разкрасяване, става ясно от профила й в Инстаграм.

Ангелова качи снимка от козметично студио и написа: "Резyлтатите от анализа с Визия ми дадоха точната оценка и препоръчителна терапия. Oказа се, че в моя случай това е процедурата 3 в 1 Грижа за кожата с ***, която е най-освежаваща за лятото и включва- нежна ексфолиация, Ulstrasound за инфузия с Neobright и мултиполярна радиочестота. Курсът ще бъде от 5 процедури, по една на седмица. Нямам търпение да видя резултата. P.S Oтгоре на всичко е и доста приятна". В същото време прави впечатление, че Лили е с лек грим по време на терапията.

Тези дни риалити персоната стана мъжка майка. Малчуганът Мартин е дълъг 50 сантиметра и тежи 3, 400 кг. "Чувстваме се перфектно и двамата", похвали се Лили. Не по-малко щастлив е и таткото - пловдивският ресторантьор Станислав Костов. Брюнетката, която изгря по време на първия сезон на "Биг Брадър", живее с бизнесмена от три години, като двамата делят времето си между Пловдив и столицата. Бъдещият член на семейството ще се отглежда най-вероятно под тепетата, където Лили се чувства спокойна и щастлива.