search icon

Любопитно

Студентка по икономика стана "Мис София Пролет"

Ще ни представи на световния Miss Global Charity Queen

Студентката по икономика Александра Иванова си спечели титлата "Мис София Пролет 2018" по време на церемония в столичен клуб. 21-годишната блондинка премери чар на модния подиум с още 12 красавици, като впечатли гости и жури с височината си от 1,84 см. С победата си тя си подсигури възможността да представи България на международния конкурс Miss Global Charity Queen, който ще се проведе през октомври в Тайван.

"Все още не знам какво ме очаква там и тепърва ще избистря плана за подготовката си. Не очаквах, но съм много развълнувана, че спечелих Мис София Пролет 2018", обясни Иванова. Признава, че макар модата да й е най-голяма страст, тя е „до време“. Затова се е ориентирала към кариерно развитие именно в сферата на икономиката. В свободното си време пък обича да играе баскетбол.

Още преди да замине за Тайван, Александра ще получи възможността да се бори за короните на "Мис Свят-България" и "Мис Вселена-България". Представителките на страната ни в двата най-големи световни конкурси за красота ще бъдат избрани през септември.