search icon

Любопитно

Динко разочарова в "Капките"

Facebook

Ловецът на хора стана герой в тъп скеч, но се раздаде на "Шушана"

Като комик пробва да се изявява на сцената на "Като две капки вода" ямболията Динко Вълев, прочул се като Ловеца на мигранти. Мъжагата се включи в шоуто по специална покана на продуцентите, която той обмислял внимателно няколко дни. Въпреки обещанията, че ще зачезне от светлината на прожекторите, Ловеца на хора се появи с гръм и трясък по телевизора рамо до рамо с големите ни комици и водещи на „Капките“ - Зуека и Рачков.

Бившият брадър се похвали, че скеча, с който се изяви в предаването, бил подготвен от сценаристите специално за него. Той обаче разочарова със семпла мисъл, липса на хумор и изтърканите свински опашки, с които Вълев цъфна на сцената. Всъщност Фънки, който се включи в смешката, бе доста по-забавен от ловеца на мигранти. Сцената явно не е неговото нещо, коментират зрители. Вълев заплува в свои води, едва когато чу фолкхита "Шушана" и започна да танцува сред публиката.

Ловеца на мигранти не крие, че обича да е в центъра на вниманието. Миналия уикенд той се окичи с поредна купа, като спечели първо място на традиционното АТВ състезание. Вълев се изявява редовно по екстремните надпревари и е много разочарован, ако се случи да изпадне до втора или трета позиция. В „Капките“ обещава грандиозно шоу, за което щял да му помогне и близкият му приятел Коцето.