search icon

Любопитно

Савина от MasterChef прави по 70 кг. сладолед на ден

pr

Красавицата очаква до дни своето първо дете

Вчера Савина Николова отпадна от кулинарната надпревара на MasterChef по bTV след като не се справи с панирането на патладжан темпура. Самата тя признава, че избягва да консумира пържени храни и се придържа към здравословния режим, базиран на органичните продукти и на растителна основа. Пред репортера на „Преди обед“ Венета Георгиева синеоката красавица сподели, че се надява да е оставила позитивен отпечатък в най-голямата кухня на България и да е накарала хората да се замислят какво слагат ежедневно на масата си.

Бъдещата майка извървя пътя в MasterChef с типичния си италиански темперамент, продиктуван от обучението и работата си в „страната на влюбените“. Сега се е отдала на любовта с човека до себе си и сладоледа. Въпреки склонността си към спонтанност, Савина е убедена, че животът й следва един предначертан план. Пред зрителите на bTV тя сподели, че винаги си е представяла, че ще стане майка на 25-годишна възраст, а намесата на съдбата и срещата с правилния човек превръщат подсъзнателните нагласи в реалност. В самия старт на MasterChef тя разбира добрата новина, но това не я спира да демонстрира своята любов към кулинарията. Въпреки физическите трудности на бременността, тя е твърдо решена да се държи мъжки и е благодарна на своите колеги за помощта.

Подготвяйки се за най-важното събитие в живота, Савина работи неуморно и по сбъдването на мечтата си за свое място, в което да предлага истински италиански сладолед, придавайки му своя почерк и философия. В новооткрития си лабораториум тя приготвя занаятчийски здравословен десерт с различни вкусове и текстури. Започвайки деня си в 8 сутринта, в рамките на 4 часа тя успява да произведе над 70 килограма от леденото изкушение като залага на местни и био продукти като мляко, сметана и нетрадиционни подправки. В крак с тенденциите, Савина е прибавила към асортимента и веган вариант, който прави на основата на ядкови пасти и плодове.

Свързани новини