search icon

Любопитно

Лили Иванова с три биса в Благоевград

Фейсбук

Примата не плати наем за залата

Над 1000 благоевградчани бяха запленени от изкуството на кралицата на българската попмузика Лили Иванова. Зала „Скаптопара“ едва събра всички желаещи да дойдат на концерта - от деца до 80-годишни баби и дядовци, за да се заредят с любимите си песни, които продължават да звучат над половин век на сцените в България и по целия свят. Примата на българската естрада изпълни всичките си хитове, стари и нови, на грандиозния си концерт.

Повече от 2 часа неспирни аплодисменти взривяваха спортната зала на Благоевград след всяко нейно изпълнение. Неуморимата и неостаряваща Лили беше връщана на сцената три пъти на бис. В знак на уважение към нея община Благоевград предостави залата безвъзмездно, уточнява "Монитор".

„Няма друг такъв изпълнител. И като музика, и като поведение на сцената. А за песните и текстовете й – да не говорим“, емоционално коментираха зрители на излизане от залата. „Тази жена няма еквивалент.Ти си нашата емблема. Нашето чудо. Уникално изживяване… Това беше среща на души в една магия, наречена Лили Иванова”, коментираха други млади благоевградчани.

Свързани новини