search icon

Интимно

Валери Божинов щракна гаджето си по голо дупе

instagram

Валери стана еротичен фотограф

Валери Божинов стана еротичен фотограф! Българският нападател на хърватския "Риека" засне предизвикателна фотосесия на приятелката си Биляна Дол в спалнята им.

На нея 42-годишната Биляна показва перфектно дупе и сочен бюст, който едва не изскача от сутиена. Половинката на Божигол обожава да демонстрира сексапил и редовно радва феновете си с разголени снимки. Биляна вече се настройва за летния сезон и позира с цял бански в червено.

Напук на очакванията на всички Биляна и Божинов са заедно вече повече от две години и по всичко личи, че са щастливи заедно.

Валери уцели джакпота със сръбската красавица, която се грижи изключително добре занего и дори се изявява успешно в ролята на негов мениджър при търсенето на нови отбори. Тя определено не е с него заради парите, тъй като произлиза от богато семейство и е свикнала да живее в лукс. Според близки на Валери тя дори е по-богата от него. Освен всичко друго Биляна получава и солидна издръжка от бившия си съпруг - известния германски футболен тренъор Томас Дол.

Красавицата и Валери използват всеки свободен момент, за да са заедно, като двамата редовно кръстосват пътищата на Сърбия и Хърватия, за да се съберат. Биляна основно живее в Белград, докато Божигол поне до лятото ще е край бреговете на Адриатическо море в Риека, пише "България Днес".

Свързани новини