search icon

Top stories

Фенки искат старите гърди на Злати(Обновена)

Фейсбук

Миро прибра жена си от клиниката

Часове, след като си сложи нов бюст за идващото лято, Златка Димитрова получи неприлично предложениe. Нейна почитателка в социалната мрежа поиска „предишните й гърди” със закачлив пост, илюстриран с много усмихнати и намигващи емотикони. Явно дамата се е вдъхновила от безумния гаф на Джулиана Гани от преди година, когато тя реши благотворително да дари предишния си бюст.

Силиконката даже обяви, че е държала циците в хладилник, за да се окей за бедното момиче, на което иска да помогне. Думите й предизвикаха небивал скандал в държавата и много известни дами реагираха остро на безумната благородна инициатива.
Вчера Златка също наду деколтето си при известен хирург и дори пусна филмче от операцията. То предизвика доста коментари от пожелание за бързо възстановяване до откровена критика. „Това е тъжно, ненормално и извратено. Живи и здрави на старини ще разберете, че е пълна глупост и ненужност”, пише Людмила. Междувременно пластичният хирург на звездите д-р Ангел Енчев изписа днес от болница „Медлайн“ в Пловдив плеймейтката.

Черната Златка пое към дома си в отлично настроение и здраве в компанията на съпруга си Миро и на техния син Миро. С пристигането си в Клиника „Симетрия“ веднага след операцията, партньорът й разби всички слухове за тяхната раздяла – хирургичният екип видя, че те все още са много влюбени един в друг. Малкият Миро и татко му, я изненадаха с огромен букет от 25 червени рози, а тя се просълзи от вълнение.

Свързани новини