search icon

Звездите

Рики Мартин представя нов сингъл в Дубай

instagram

На 23.02 суперзвездата Рики Мартин ще представи за първи път на живо новия си сингъл Fiebre

На 23.02 суперзвездата Рики Мартин ще представи за първи път на живо новия си сингъл Fiebre. Това ще се случи в заключителната вечер на реномирания фестивал Emirates Airlines Dubai Jazz Festival (петък, 23-ти февруари, 2018). Участието във фестивала е първият концерт в кариерата на Рики Мартин в Дубай или в Обединените арабски емирства изобщо.

Сингълът и видеото към Fiebre ще излязат също на 23.02 в официалния канал на артиста в YouTube и в дигиталните платформи за стриминг и даунлоад.

Fiebre излиза след огромния успех на последния хит сингъл на Рики Мартин - Vente Pa’Ca. Сега Рики Мартин се завръща в компанията на популярното латино ърбан дуо Wisin & Yandel Ricky като тримата обещават, че Fiebre ще превземе плейлистите на радиата и клубовете по целия свят благодарение на наелектризиращия карибски ритъм и чувствен текст.

На 23.02 ще направи премиера и официалното видео към песента, заснето в Пуерто Валярта, Мексико от режисьора Карлос Перес (Elastic People).

След завръщането си от Дубай, Рики Мартин ще стартира серия от концерти в Park Theatre в Лас Вегас, планирани в периода март – юни, 2018г, пише slava.bg

Свързани новини