search icon

Звездите

Томи Лий отново се сгоди

instagram

Поредната дама е 31-годишната комедийна актриса Британи Фърлан

Рокаджията Томи Лий, продчул се като барабанист на хеви метъл групата "Мотли крю", която през 2015 г. организира прощалното си турне, се сгоди за пети път, съобщи Контактмюзик.

Поредната дама, с която 55-годишният Лий ще мине под венчило, е 31-годишната комедийна актриса Британи Фърлан. Рокаджията й е предложил брак на празника Св. Валентин след продължила по-малко от година връзка.

Фърлан лично се е похвалила с годежа, публикувайки в социалната мрежа видео на пръстена сис огромен сърцевиден диамант. "Това определено е по-добро от шоколад. Поздравете бъдещата госпожа Лий", пише брюнетката.

За Британи Фърлан това ще бъде първи брак, а за Томи Лий - четвърти.

Въпреки че се стяга за четвърта сватба, рокаджията е предлагал брак пети път. С три от годениците си - модела Илейн Берген и актрисите Хедър Локлиър и Памела Андерсън, музикантът е заставал пред олтара. С четвъртата - София Туфа, на която предлага брак през 2014 г., Лий така и не сключва брак. Двойката се разделя през 2016 г., припомня изданието.

Въпреки че през леглото му са минали безброй жени, Томи Лий споделя, че е много претенциозен по отношение на представителките на нежния пол. Рокаджията обаче не крие, че след няколко питиета критериите му често са занижени.

Свързани новини