search icon

Любопитно

Русата Златка-издънка №1 в Капките

Фейсбук и Булфото

Моделката единствена отказа да пее на пресконференцията, с която бе обявено началото на новия сезон

Златка Райкова единствена отказа да пее по време на пресконференцията за началото на новия сезон на „Като две капки вода”. Хитовото шоу за имитатори се връща в ефира на Нова на 26 януари, а освен Русата Златка в него ще вземат участие Софи Маринова, Славин Славчев, Иван Юруков, Марги Хранова и още трима известни, които засега продуцентите държат в тайна. Въпреки че изпитва сериозни затруднения с английския, Софи Маринова изкара почти цялото парче на Селин Дион от филма „Титаник”, а Славин се превъплъти изкусно в Лили Иванова и запя „Искам те”.

Райкова обаче категорично отказа да пее като колегите си, въпреки настояването на журналистите. В първото предаване тя ще трябва да се превърне в Михаела Филева и не само да извиси глас, но и да танцува. Плеймейтката призна, че подобно на Софка изпитва притеснение и от песните, които ще трябва да изпълнява на английски. Така за всички стана ясно, че тя ще е аутсайдерът този сезон, подобно на Джуджи през 2015 година.

Въпреки, че не може да пее, има трудности с английския и танците, красивата и много елегантна Златка е несъмнено удар в десетката за продуцента Маги Халваджиян. Тя гарантира рейтинг както сред мъжката, така и женска аудитория и безспорно ще бъде една от най-обсъжданите участници в Капките.
 

Свързани новини