search icon

Top stories

Просълзяващата пародия на "50 нюанса сиво"

снимки: Getty Images

Следват няколко минути размяна на реплики, между които се прокрадва мръснишки подтекст, който определено ще ви накара да се засмеете.

Без значение дали сте почитатели на поредицата за 50-те нюанса със сигурност сте чували за онази прословута червена стая, в която милиардерът Крисчън Грей „наказва“любимата си Анастейжа. Именно там той въвежда половинката си в дебрите на садомазохистичния секс, а помещението е богато обзаведено с еротични аксесоари. И тъй като „50 нюанса освободени“, последният филм от еротичната поредица, вече върви по кината в цял свят, актьорът, изиграл ролята на Крис, Джейми Дорнън и шоуменът Джеймс Кордън решиха да направят пародия на една сцена, в която Грей показва червената стая на Ана за първи път.

В забавното видео Джеймс влиза в ролята на доминантния Крис, а Дорнън е в образа на плахата Анастейжа. Преди да влязат в „стаята с играчки“, Кордън обяснява на Джейми, че може да напусне по всяко време. Когато вратите на помещението се отварят и двамата влизат вътре, всъщност става ясно, че стаята наистина е пълна с играчки, но те не са онези секси аксесоари, а съвсем обикновени влакчета и фигурки. Следват няколко минути размяна на реплики, между които се прокрадва мръснишки подтекст, който определено ще ви накара да се засмеете.

Текст: Woman.bg