search icon

Любопитно

Дъщерята на шеф Токев работи русалка

Фейсбук

Красавицата умее да готви, но е твърдо решена да стане актриса

Елиза Токева, по-малката дъщеря на един от най-известните готвачи у нас-Андре Токев, работила като русалка. Това се случило по време на бригадата й в САЩ, където младата красавица се трудила в аквапарк, обясни тя в предаването „Преди обед”. Въпреки че умее да готви и дори дава съвети на баща си, Елиза е твърдо решена да стане актриса.

Завършила е Нов български университет при Цветана Манева и дори е направила прощъпулника си в голямото кино с филма „Пътят към Коста дел Маресме” на Иван Ничев. Токев, който от февруари ще гледаме в новия сезон на „Мастършеф” има две дъщери от съпругата си Мария. Двамата стават родители рано-Андре е на 20 години, жена му на 19. „Първо бях сигурен, че това е правилният човек и че ние ще бъдем хубаво семейство. При това положение, какво значение има дали ще си на 20, 30 или 40 години. Нали сме един за друг”, обяснява изборът си за се задоми толкова рано Токев.


Дъщеря му Ренате, кръстена на майката на Андре, се ражда в деня, в който падна Берлинската стена. Втората - Елиза, се появява 5 години по-късно. Така Андре само на 26 години се уредил с три любими жени, на които да прави закуска в неделя и да ги глези със своите умения в кулинарията. По ирония на съдбата Рената, родена в България, днес живее в Германия и се занимава с информационни технологии. Сестра й Лиза, дошла на бял свят в Германия, избира живот в България.

Свързани новини