search icon

Top stories

Погнаха Симона Загорова заради имитация

Facebook

Младата певица не може да се отърве от чалга визията

Последното видео на младата певица Симона Загорова "Достъп забранен" отнесе колкото похвали, толкова и критики. Причината е натрапчивата й имитация на майка й - попфолк примата Глория.

Меломани не отричат, че песента е хитова, но не приемат това, че Симона умишлено копира родителката си. "Стойки, движения, чупки, муцки, мятане на коса, поглед, резките движения, кривенето пред колите /диваните/пейките/какъвто и друг декор да се сетите - всичко крещи Глория", коментират в социалните мрежи.

Разбирам, че й е майка, но иска ли да има собствен образ или иска да е копие на майка си? За да има изразен собствен път, трябва изобщо да се разграничи от поведението на майка си както в клиповете си, така и на сцената, категорични са почитателите.

След участието й в четвъртия сезон на "Гласът на България", кариерата на

се развива доста стремглаво. На връх Коледа 21-годишната поп певица представя новият си проект “Достъп забранен”, който е четвърти самостоятелен сингъл в кариерата й. Парчето е авторски хит по музика и текст на Симона. Аранжиментът е на Искрен Тончев – Искрата, който придоби популярност от участието си в шоуто „България търси талант”.

Загорова