search icon

Любопитно

Майката на Луиза Григорова стана бижутерка

pr

Ивет Фешън пуска колекция авторски бижута

Собственичката на „Ивет Фешън" Ивета Григорова представи новия календар на модната агенция за другата година на бляскаво събитие. Тя посрещна звезди от родния шоубизнес, представители на корпоративните среди и журналисти. Сред тях се откроиха актрисата и дъщеря на собственичката Луиза Григорова, Камен Воденичаров, Наум Шопов-син, лорд Евгени Минчев, Кристо, Любо Урсински и топ-моделите на агенцията: Ваня Билева, Нора Шопова, Карина Неделчева, Ваня Пенева, Михаела Бориславова и много други.

Гостите се забавляваха с изпълненията на арен би звездата Тита. Новината на вечерта съобщи самата Ивета Григорова, която обяви, че ”Ивет фешън” стъпват на модния пазар с колекция авторски бижута. Модната централа от доста време работи по този проект, чиято премиера се очаква да е през февруари 2018г.
Календарът на „Ивет Фешън“ за 2018 г. е посветен на удоволствието, което може да се изпита от естествената и натурална красота и връзката с природата. Страстта и стила на моделите на агенцията проникват през всяка една снимка и пресъздават зашеметяващи образи. Снимките са продължили два дни и са реализирани край язовир Искър и Бистрица. В някои от кадрите момичетата позират с красив бял кон.

Свързани новини