search icon

Звездите

Плевнелиев: Деси не струва 500 000 лева

Фейсбук

Бившият държавен глава подарява ски екип на любимата си за Коледа

Росен Плевнелиев ще подари ски екип на новата си любов Деси Банова, разкри бившият президент в интервю за „24 часа”. Той категорично отрече публикациите, че е купил на красивата синоптичка нова електрическа кола, апартамент или къща. Плевнелиев не крие, че чака с нетърпение празниците, за да научи Банова да кара ски. Още преди седмици в телевизионно интервю двамата обясниха, че ще порят пистите в Банско. „Съдбата ни събра. Сега се радваме. Да, ходим за ръка, включително и в магазина за зимни якета”, казва бившият държавен глава.

Той е откровен, че дълго време се е чувствал самотен, след като се раздели с втората си съпруга. „Ние бяхме и оставаме много посветени родители и добри партньори (на предишните си брачни половинки). И при нея, и при мен по един обективен начин нещата много отдавна бяха приключили”, твърди Плевнелиев.
Истината е, че Деси си кара същата стара, нейна си кола, която винаги си е имала, живее си точно там, където винаги е живяла, има си същата тази къща – на майка ѝ и на прабаба ѝ, която винаги е имала. Всичките тези измислици обаче са симптом за това, че нашето общество е болно и като че ли и медиите, за съжаление, по един безотговорен начин го разболяват още повече”, коментира Плевнелиев измислиците, че затрупва Банова със скъпи подаръци. „Нима не разбраха, че аз съм може би малко по-мъдър, отколкото те си мислят? И че една позитивно мислеща, красива и добронамерена жена не се купува? Нейното сърце не струва 30, 500 или 500 000 лева”, отсича Плевнелиев.

Свързани новини