search icon

Любопитно

Само 40 щастливци на закрит концерт на „Тоника Домини”

pr

Групата ще пее през януари

Само 40 души от цялата страна ще слушат групата „Тоника Домини” този януари на живо. Музикантите ще осъществят голямата мечта на най-вярната си публика –близка среща с любимците си Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова. Те ще имат ексклузивен акустичен концерт с името „ТОНИКА ДОМИНИ UNPLUGGED” на 18 януари във Фабрика 126. След концерта изпълнителите на „Нека да е лято” и още много любими песни на българите ще отговарят на въпроси и имат възможност да се срещнат и да поздравят цялата публиката, както и да подпишат CD, и да запечатат това уникално изживяване със снимка. Това е емоцията, която не може да изпитате на масов концерт, а само на интимния акустичен концерт „ТОНИКА ДОМИНИ UNPLUGGED” във Фабрика 126 на 18 януари 2018г.


Изтънченият акустичен концерт с компресирана, дълбока и нежна музика е уникален по рода си и страхотен новогодишен подарък за най-големите фенове от любимото трио на всички българи „Тоника Домини”. „Закритият акустичен концерт „ТОНИКА UNPLUGGED” е музикално изживяване, което е специално организирано за вас, най-верните фенове на „Тоника Домини” – вие сте нашето вдъхновение и заслужавате специален подарък от нас!”, споделят Виолета Гюлмезова, Красимир Гюлмезов и Ева Найденова.
Мега ексклузивното събитие ще бъде във Фабрика 126, в изключително стилна и модерна обстановка, която ще ви пренесе в друг свят и ще ви остави без дъх.

Свързани новини