search icon

Звездите

Катрин Хийгъл - бременна и гола

instagram

Синът на актрисата днес е на една годинк

Актрисата Катрин Хийгъл си е направила снимка преди точно една година - гола и много бременна.

"Моментът е точно преди да заминем за болницата и моето 12-часово цезарово сечение", пише тя в дълъг пост в Instagram, в който разказва за трудното раждане.

Синът на звездата от "Анатомията на Грей" Джошуа Джуниър днес е на една годинка, но появяването му на бял свят е било тежко изпитание както за майка му, така и за лекарите, които са направили цезаровото сечение. Причината е, че бебето е било заклещено.


"Лекарят ми се мъчеше да го измъкне, защото наистина беше заклещен там, а той сякаш не беше готов да напусне утробата ми. Най-накрая го извадиха, точно в 12:33 ч.", пише Катрин.

Тя споделя още, че малкият Джошуа не е започнал да диша веднага, което е било истинското изпитание за нея.

"Когато бавно излязох от морфиновата мъгла, сграбчих момчето си и благодарих на небето за дъха му, за живота му и за това, че ме направи майка за трети път."

"Той беше толкова малък и нов, толкова крехък и нежен. Докато го оставях да спи през тази първа нощ, мислех, че моментът ще трае вечно. И сега сме тук, цяла година по-късно, и само снимките ми напомнят, че моето грубо момче е било толкова ново и малко."

Актрисата, която се е посветила на ролята си на майка, разказва за емоциите с едногодишния Джошуа, който обичайно е буен, шумен и енергичен.


"Той е всичко, но и повече, отколкото можех да се надявам, и донесе на семейството ни радост, любов, смях, изобилие, блаженство: изтощение и раздразнение - също", споделя Хийгъл, като честити първия рожден ден на малкия си син, пише lifestyle.bg

Свързани новини