search icon

Top stories

Иван Ласкин: Илиана Раева каква икона е?!

Facebook

Театралът възмутен от титлата, която получи бившата ни гимнастичка

Чешитът на родния театър Иван Ласкин взе на мушката този път Илиана Раева. Поводът за острия коментар на актьора е обявяването на Раева за модна икона.

"Как така “модна икона”, бе идиоти!? Знаете ли, какво е Икона? Сега направете Моден Граал, Моден Скрижал и Моден Кивот... Засрамете се пред Християнският символ, бе идиоти такива!", сопна се Ласкин в социалната мрежа.

В същото време Илиана Раева написа: "Благодаря на проф. Любомир Стойков и Академията за мода у нас, че ме номинира в тази престижна класация, в която критериите са изискан и модерен вкус и стил, високи професионални постижения, безупречна култура, морал и репутация! За мен това е огромно признание и чест! Благодаря на всички, които гласуваха онлайн и ме избраха за модна икона на България.Няма по-престижна награда от тази на хората! Обичам ви!"

Раева не пропусна да благодари и на създателите си. "Благодаря на семейството си, че ме изпълва с любов, вяра, смелост и вдъхновение! Благодаря на колежките си от художествената гимнастика и прекрасните момичета от националните отбори, че ежедневно ме зареждат с надежда, красота и мечти", написа още в профила си във Фейсбук бившата ни спортистка.