search icon

Любопитно

Гей ли е Джино?

Фейсбук

Бианкалана не може да чете, но няма марка козметика, която не познава

Срамен факт разкри без да иска Големият брат за миналото на бившия победител във „ВИП Брадър” Джино. Мотористът не може да чете на български и има сериозни проблеми с родната история. Младият мъж, който изключително държи на външния си вид се провали тотално на изпита по човек и общество за 4 клас в нашите и американските училища. Той не знаеше, че Фердинанд е управлявал България след обявяването на независимостта през 1908 година и по този показател настигна бившия съквартирант Дани Златков. Той пък не знаеше, че на 22 септември нашата страна е обявила независимост.

Джино дори не знаеше как се казва българския президент Румен Радев. Докато трябваше да задава въпроси на Луна и Мариела Нордел стана ясно, че Бианкалана не може и да чете добре на български. След като неуспешно се опита да срича като дете от детската градина, Мариела се принуди да задава въпроси между него.
Джино предизвика подозренията на съквартирантите и със сексуалната си ориентация. Той познава всяка марка козметика, държи изключително много на външния си вид и прекарва цветове пред огледалото. Затова част от останалите съквартиранти смятат, че е гей. Макар че Бианкалана минава за разбивач на женски сърца, Фънки трудно ще бъде убеден, че неговият съквартирант не си пада по мъже.

Свързани новини