search icon

Звездите

Вижте миската Тамара без грим

pr

Бабата на Тамара ядосана на журналистите

Минути след избора на новата Мис България, нейна снимка взриви мрежата. Негативните коментари не закъсняха. След това победителката Тамара Георгиева бе принудена да дава поредица от изявления в различни телевизионни студия. Само в новия епизод на предаването FaceControl, излъчено по Code Fashion TV, тя бе изправена пред най-голямото предизвикателство. Водещата Александра Иванова, зададе въпрос на своите над 35 000 последователи в социалните мрежи, какво искат да попитат миската. Много от тях пожелаха да я видят без грим. На живо, в ефир, Тамара свали грима си и остана “себе си”.


“Ти Тамара, ако си умна, а аз смятам, че ти се такава, трябва да направиш дефектите в ефект. Нос можеш да си направиш по всяко време, но акъл не се налива и тяло не се прави така лесно”, коментира една от гостенките в студиото Мария Бонева.
Междувременно „Папараци” отидоха на гости на майката и бабата на Тамара край София. "Такива глупости се писаха, които не мога да простя на вашите колеги. Това е срамота! От това, което пишете, мога да си отида от тоя свят. Ние сме почтено семейство". Това каза бабата на новата Мис България, а майка й обяви, че единственото й дете има тънко носле. Тя обаче отбягваше въпроса за гаджето на Тамара-Стивън Роуз, чиято майка според многото слухове е помогнала на новата най-красива българка да получи короната.

Свързани новини