search icon

Любопитно

Мрънкалото Иван напусна "Фермата"

Фейсбук

Алек остава, за да продължи любовната драма

Алек успя да победи емигранта Иван Гинчев в дуела във „Фермата“. Футболистът не му остави никакъв шанс и спечели битката за оцеляване с 12:3 точки. Въпреки, че Гинчев му взе първите две игри, спортистът се нахъса и спечели останалите три. Сред изпитанията на двамата фермери бяха дърпане на противника с въже, теглене на тежка каруца през препятствия, стрелба с брадви по мишена и лост със 110 килограма тежести.

На няколко пъти по време на силовите изпълнения емигрантът Гинчев почти изгуби съзнание от усилия, но продължи да се бори за оставане в риалитито дори и след като се обади стара негова контузия на кръста. Преди да си тръгне Гинчев обясни, че „Фермата“ се е появила в точния момент за него и най-големия мрънкач в шоуто си тръгва смирен. „Бях пред тотален срив преди да дойда, бях дроб-сърма. Исках да дойда, защото тука няма телефони, няма глупости, няма задръстване, няма лудница. Ставаш, чукаш си пирончета и мозъкът си почива“, обясни Гинчев.

Той беше един от участниците, които влязоха в най-много спорове по темата за емигрантите, която тази година е особено актуална в предаването. И въпреки, че беше категоричен, че на този етап не би живял у нас, Гинчев не спести и признанията си на родолюбец. „За мен България не е 4 граници, аз се чувствам българин, където и да отида. Родил съм се българин, ще живея като българин, ще умра като българин“, заяви той преди да напусне „Фермата“.

Драмата на вечерта беше дали влюбения футболист Алек ще си тръгне и ще се раздели с гимнастичката Валерия и дали това не е по-добрият вариант за него. Гимнастичката не можеше да гледа част от битките от притеснение, а Алек за пореден път заяви, че иска да се върне само заради нея. Преди ден старозагорската хубавица беше решена да му съобщи, че те могат да бъдат единствено приятели.

Свързани новини