search icon

Звездите

Синът на Стефан Данаилов се жени на рождения му ден

Фейсбук

Владко купил пръстен за любимата си Виктория от България

Сватба се задава на хоризонта за единствения наследник на Стефан Данаилов, стана ясно от думите на младия мъж в предаването „На кафе”. Синът Владимир, който от малък живее в Америка ще се врече във вечна вярност на любимата си Виктория навръх рождения ден на татко си на 9 декември. Датата всъщност избрала бъдещата булка, а когато Владко съобщил новината на баща си, големият актьор попитал : „Това не е ли малко прекалено?”.
Майка му Ирен Кривошиева вече стяга куфарите си за пътуването. Тя ще бъде в компанията на мъжа си Николай Николов, с чиято фамилия вече се представя. Засега не е ясно дали Данаилов ще издържи дългото пътуване зад Океана, понеже от години е с разклатено здраве.


Владимир признава, че не романтичен, затова предложение за брак с падане на колене нямало. Още през 2012 година, когато бил у нас, купил пръстен на своята любима жена. Двамата са заедно от девет години. „За мен е най-важна църковната церемония”, споделя Владко, който не крие обаче, че ще има и гощавка след това. Тя се подготвя с пълна сила, както изискват традициите в Америка.
Бъдещият младоженец се надява, след като сключи брак да стане и отново студент. Той иска да учи за лекар, но влизането в медицински университет в САЩ е изключително трудно. Затова от юни месец непрекъснато ходи по интервюта и пише експозета. Досега той бе фитнес инструктор и масажист. През 2012 година той и майка му влязоха в тогавашния сезон на „ВИП Брадър”, но не можаха да намерят общ език с останалите съквартиранти.

Свързани новини