search icon

Интимно

Без силиконки на "Мис Плеймейт 2017""

Организаторите ще търсят истинската женственост

Конкурсът Мис Плеймейт 2017 тази година ще се проведе без участието на силиконови мадами.

Организаторите ще търсят истинската женственост и естествена еротика, вместо фалша, пише "Телеграф". Три майки ще се борят за титлата тази година, на възраст между 18 и 30 години ще се опитат да представят себе си в най-добрата светлина в сряда, 18 октомври под зоркия поглед на миските Маги Бадер, Ася Капчикова, Златка Димитрова, Светлана Василева и останалите в бранша.

Повечето момичета са неомъжени и работят като танцьорки. Някои имат собствен бизнес, а една от участничките ремонтира мотори. В голямата битка ще влезе и телевизионна звезда, която е позната на широката аудитория. В хайлайф средите вече се спрягат имена, но от Плейбой твърдят, че още не са готови с избора си на 100%.

Почитателите нямат търпение да се запознаят с участничките, тъй като естествената красота не е била част от конкурса. Победителката ще се обяви през декември, а до тогава участничките ще се опитват да защитят приза. И тази година наградата ще е впечатляваща – както паричната, така и предметната. През следващите месеци чаровниците ще красят корицата на Плейбой.

Свързани новини