search icon

Звездите

Лия се завръща

"Оттеглих с от музикалната сцена заради хубави неща в моя личен живот", сподели тя

Лия, която преди около 10 години се оттегли от музикалната си кариера, разказва за причините, довели до това. Фолк звездата признава пред камерата на Фен ТВ, че е предпочела да се посвети изцяло на личния си живот.

"Оттеглих с от музикалната сцена заради хубави неща в моя личен живот. Срещнах един прекрасен мъж, с когото решихме да създадем семейство и да отгледаме едно прекрасно дете. Имам едно момиченце на 10 години. Това беше мое решение. Аз съм човек, който се отдава. Реших, че е време да се отдам на личната страна от живота ми, леко и постепенно музиката остана на заден план. Появи се дъщеря ми, за която се грижа до ден днешен" - обяснява легендарната певица, цитира Signal.bg.

Признава, че сега има желание да възобнови кариерата си, а първите нови песни вече излязоха в интернет пространството.

"Дъщеря ми вече е голяма и много самостоятелна и аз имам нужда да отдам тази любов и тази музика, която е насъбрана в мен години наред, да я върна обратно на хората, които ме очакват. Аз съм сигурна, че има хора, които ме очакват. Решила съм да започна да записвам нови неща" - разкрива намеренията си Лия и допълва още:

"Решението ми е да работя само с авторска музика. Ако имам сили и добри автори около мен, бих създала страхотна музика".

Изпълнителката не подмина и темата за това с какво е ощетена днешната публика.

"Лишихме българската публика от много неща. Претоварихме я с много кавъри, претоварихме я с много еднакво изглеждащи лица и еднакво звучащи мелодии. Всеки един човек иска да получи нещо различно, да се докосне до нещо различно" - категорична е тя.

Свързани новини