search icon

Любопитно

Ласкин учи занаяти във "Фермата"

Топ фотографката Велислава Каймаканова ще учи как се прави от нищо нещо родни знаменитости

Топ фотографката Велислава Каймаканова ще учи как се прави от нищо нещо родни знаменитости като Иван Ласкин и Владо Николов във „Фермата“, чийто старт беше снощи в ефира на bTV.

Главната й задача е да покаже на ентусиастите, които се борят за наградата от 100 000 лв., как да превърнат непотребните си вещи в необходимост.

„Продуцентите искат участниците да виждат с моите очи и да работят с моите ръце. Когато видя една вещ или празно пространство да знам дали имам малко материал, дали имам много материал, как на моментта да бъде полезна, да има стойност и разбира се, да бъде красива“, издаде пред bTV тя. За целта Каймаканова ще посещава наичинаещите фермери всяка седмица, а полето ще се яви нейна работилница. Една от задачите, с които фотографката ще предизвика участниците в третия сезон на риалити формата със слоугана „Ново начало“, е да изработят лампа от пластмасова бутилка.

Самата тя е успяла да конструира такава преди 7 години. Това не е най-голямото предизвикателство за героите, които ще осъмнат в праймтайма под примитивно скеле и с условието сами да построят фермата от нулата. Идеята за оцеляването в сурови условия само със знания и воля ще рефлектира във всеки аспект на шоуто – от принципа „каквото си отгледаш, това ще ядеш“, до изработката на съдовете.

Свързани новини