search icon

Любопитно

Би Ти Ви стопира „Гласът на България”

Първата частна телевизия пуска само "Фермата" през септември

Би Ти Ви засега се отказва от музикалното риалити „Гласът на България”, което по първоначални данни от телевизията трябваше да стартира тази есен.

Предаването донесе сериозен успех на първата частна медия у нас през пролетта на тази година и затова бе решено нови сезон-пети поред, да започне възможно най-бързо. Реклами за кастинги на певци с Графа се завъртяха скоростно, но бързо бяха свалени. В промоционално видео, показано един-единствен ден път, досегашните водещи Павел и Венци обявиха, че стават част от журито. Към днешна дата реклами за петия сезон на Гласът по Би Ти Ви няма, което ясно показва, че музикалното предаване е спряно, поне засега.

В интервю за списание Love style пък певицата Камелия, която бе част от четвъртото издание като член на журито призна, че няма покана за следващ сезон. Решението за спирането е най-малко странно, защото конкурентната Нова телевизия пуска на 10 септември друго музикално предаване „Х Фактор”. В същия ден и част пък Би Ти Ви ще излъчи първия епизод на „Фермата”. Това е единственото ново предаване от есента, което медията оповести към този момент. На първата частна медия ще й е трудно да се справи с интереса на зрителите към Нова, която стартират освен „Х Фактор” и „ВИП Брадър”, и новите серии на „.Откраднат живот”. 

Свързани новини