search icon

Звездите

Килата иска Гери-Никол без грим

„Тя е хубаво момиче, с чисто излъчване, хубава кожа, млада е много и няма нужда да се цапоти

Да вижда лицето на Гери-Никол без капчица грим – такава директива издава 100 Кила при всяка своя среща с поп старлетката.

„Тя е хубаво момиче, с чисто излъчване, хубава кожа, млада е много и няма нужда да се цапоти толкова. И устните, и очите й са прекрасни, като детенце е без мазила“, отсича рапъра, чието име по паспорт е Явор Янакиев.

Пет дни след премиерата си дуетното им парче „Напрао ги убивам“ има над 2 400 000 гледания в YouTube. По парчето се работи на приливи и отливи от година насам, а във финалната парти сцена на видеото участват коса, прасенце и отличници от столичната Математическа гимназия. Посланието на песента отново се върти около „екзистенциалната“ връзка между яката дупара на варналийката и шумното „дзън-дзън“, което иска да чува от приятелите си в клуба.

„Според мен не влияя негативно на подрастващите, тъй като аз не съм възпитател. Моята работа е да бъда артист, примерните хора се намират на други места, не се възприемам за някаква учителка. Децата трябва да се кефят на това, което чуват“, коментира пред „Дарик радио“ тя. 

Свързани новини