search icon

Любопитно

Game Of Thrones 7 с премиера

Първият епизод от седми сезон на фентъзи сериала "Игра на тронове" беше представен на пищна премиера

Първият епизод от седми сезон на фентъзи сериала "Игра на тронове" беше представен на пищна премиера в концертната зала "Уолт Дисни" в Лос Анджелис, която бе осветена от прожектирани дракони, огън и лед специално за случая, предаде Ройтерс.

В новият сезон главните герои вече няма какво да губят, след като са пожертвали семействата, децата, невинността, достойнството и дори живота си, в случая на възкръсналия Джон Сноу.

Залогът е голям, тъй като те повеждат епична война, която ще определи кой ще заеме Железния трон и ще управлява Седемте кралства на Вестерос, докато войската от зомбита на Белите бродници напредва към тях, заплашвайки човечеството с унищожение.

Темата за отмъщението е поставена рано в новия епизод, където един от героите заяви "ако един вълк оцелее, овцете не са в безопасност".



Гостите бяха помолени да не разкриват повече детайли от сценария, преди премиерата на епизода по телевизия Ейч Би О в неделя, въпреки че спойлерите вече започнаха да се появяват в интернет.

Актрисата Софи Търнър каза, че героинята й Санса Старк, която се превърна от млада пленничка в стоически водач, трябва да се справи с "новооткрита сила".
"Игра на тронове", създаден по епоса "Песен за огън и лед" на Джордж Р. Р. Мартин, проследява епичната история за това как няколко поколения се опитват да се домогнат до Железния трон. Това е най-гледаният сериал по Ейч Би О, който събра около 25 милиона зрители миналия сезон.

Сагата ще завърши с осми сезон догодина, след което ще бъдат заснети няколко спин-офа.

Свързани новини