search icon

Любопитно

Кандидат за "Х Фактор" свали 44 кг.

Алекс Раева изумена от промяната

42-годишен мъж отслабна 44 килограма, за да се пробва в кастингите за "X Фактор", съобщи вестник „Марица”. „Просто исках да си докажа, че мога да го направя”, казва усмихнатият Дойчин Первазов, докато изчаква да се срещне с журито на музикалното риалити в Пловдив. Водещите на кастингите Алекс Раева и Мария Игнатова бяха изумени от промяната.
 

През лятото мъжът пеел в Малта, през зимата - в родната си Стара Загора. Миналата година обаче животът му се преобърнал, след като се развел със съпругата си. Върнал се окончателно у нас, намерил си квартира в Пловдив и решил да започне всичко отначало. „Тежах 122 килограма, в момента съм 78”, посочва Первазов и като доказателство показва снимката от личната си карта, на която е с огромни бузи и дебел врат. Отслабнал драстично, след като променил изцяло начина си на живот. Започнал да се храни здравословно и да спортува. И всичко това с идеята за голямата музикална сцена.

„Докато бях семеен, не можех да се занимавам сериозно с музика. Жена ми казваше: Или семейството, или кариерата”, спомня си Первазов. Въпреки че по професия е зоолог, заработвал като търговски представител. А пеенето винаги оставало на последно място. „Питаха ме какво ще правя с наградата от 50 000 лева в "X Фактор", ако я спечеля. Не съм мислил, наистина. Е, ще излъжа, ако кажа, че парите не ме интересуват. Просто искам да си докажа, че мога да стигна до финала. Ще ги разбия”, смее се Дойчин.

Свързани новини