search icon

Любопитно

Поли Генова взе Андрей за барман

Новият й сингъл е по музика на Влади Ампов-Графа

Тв продуцентът Андрей Арнаудов се пробва като барман, но не за да си припомни бесните купонджийски години, в които с Иван Христов държаха столичен клуб, а за роля във видеото към „Още” на Поли Генова.

„Докато пишех текста се появи една думичка – ДНК, и се сетих за Андрей, който е обвързан с тази кауза в помощ на двойките с репродуктивни проблеми. Звъннах му, питах го дали иска да се включи в проекта, а той директно каза „Ще дойда да изиграя нещо”. И му дадохме ролята на барман.”, сподели с усмивка за bTV Поли.

Новият й сингъл е по музика на Влади Ампов-Графа, с който до скоро деляха треньорски столове в „Гласът на България”. Само няколко месеца по-рано кадъра на „Бон-бон” и хитмейкърът записаха дуета си „Слухове”.

„Познавам Влади от 1993 г. Трябваше да изнеса една торта в предаването на баща му Кирил Ампов - „Хит – 1”, после да изпея една песен, и тогава видях Графа за пръв път. Беше с дълга коса и доста популярен покрай парчето „Мандарини”. През годините сме се засичали на купища места и винаги съм си мечтала да работя с него.”, откровено е момичето с ценз по режисура от НБУ.

Свързани новини